فروشگاه اینترنتی دزدگیر ماشین و ردیاب خودرو

فروشگاه اینترنتی اینصب ارائه دهنده ی انواع دزدگیر ماشین، ردیاب خودرو، دستگاه حضور و غیاب با دارا بودن پشتیبانی، تضمین بهترین قیمت و خدمات نصب در محل ، خرید محصولات را برای مشتریان آسان می کند.

فروشگاه اینترنتی دزدگیر ماشین و ردیاب خودرو

فروشگاه اینترنتی اینصب ارائه دهنده ی انواع دزدگیر ماشین، ردیاب خودرو، دستگاه حضور و غیاب با دارا بودن پشتیبانی، تضمین بهترین قیمت و خدمات نصب در محل ، خرید محصولات را برای مشتریان آسان می کند.

مجموعه ی اینصب با سابقه ای طولانی و درخشان در زمینه ی سیستم های حفاظتی و نظارتی از جمله: دزدگیر ماشین ، دستگاه حضور و غیاب ، ردیاب خودرو و ... فعالیت دارد. هدف از راه اندازی فروشگاه اینترنتی اینصب فراهم کردن بستری کامل و مفید و مرجعی که هر شخصی برای خرید و یا تحقیق وسیله ی مورد نیاز خود با توجه به حیطه کاری اینصب به آن مراجعه کند. ما در اینصب فروش محصولات مجموعه را به صورت آنلاین و با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت موجود در بازار عرضه می کنیم و مزینتی که ما را نسبت به سایر فروشگاه های اینترنتی متمایز می کند موضوع نصب و راه اندازی می باشد. در واقع زمانی که شما دزدگیر خودرو، دستگاه حضور و غیاب و یا یک ردیاب خودرو از اینصب تهیه می کنید دیگر نیازی نیست دغدغه ی نصب و راه اندازی آن را داشته باشید. در زمان خرید با انتخاب گزینه ی نصب در محل به راحتی می توانید این آپشن را برای خود فعال کنید و با هزینه ای فوق العاده مناسب و معقول بحث آموزش و راه اندازی را برای خود راحت تر کنید. همچنین شما می توانید از بخش خبرنامه ی وبسایت از جدید ترین و مفید ترین اخبار انواع دزدگیر ماشین، دستگاه حضور و غیاب ، مدل ها گوناگون ردیاب خودرو و... با خبر شوید تا در انتخاب خود سر درگم نباشید.

تاریخچه پیدایش جی پی اس

جمعه, ۸ فروردين ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ ق.ظ

سامانه موقعیت‌یابی جهانی ترجمه Global Positioning System”” که به اصطلاح جی پی اس می گویند؛ مجموعه ای از قرار گرفتن ۲۴ ماهواره در مدار‌هایی اطراف زمین است. در هر کدام از این مدار ها ۴ ماهواره قرار دارد که پیشرانه هایی این ماهواره ها را در مدار تعیین شده خود نگاه می دارند.

پروژه جی پی اس در سال ۱۹۷۳ میلادی توسط کشور آمریکا، برای توسعه ردیابی و مکان یابی سیستم های سابق، شروع شد. وزارت دفاع آمریکا در این پروژه از ۲۴ ماهواره استفاده می کند. نخستین ماهواره این سامانه آمریکایی در سال 1978 میلادی به فضا پرتاب شد. تمامی مراحل این پروژه بخصوص بخش نگهداری و پشتیبانی آن بر عهده آمریکا است.

تاریخچه پیدایش جی پی اساصلی‌ترین مقصود آمریکا از طراحی چنین سامانه‌ای، اهداف نظامی بوده، ولی از 1980 میلادی کاربرد‌های غیر نظامی نیز پیدا کرده است. تعداد ماهواره‌های این طرح در 1995 میلادی تکمیل شد و راجر ال استون، ایوان ای گتینگ و برادفورد پارکینسون سه تن از دانشمندان آزمایشگاه پیشرفته آمریکا سربلندی این نوآوری را به نام خود رقم زدند.

توسعه فناوری در کنار تحولات نیاز‌های بشر باعث شد تا کاخ سفید دستور توسعه ماهواره‌ها با نام جی پی اس بلوک 3آ و نسل جدید سامانه‌های کنترل عملیاتی را بدهد.

این ماهواره ها، در 24 ساعت شبانه روز، دو مرتبه حول زمین در مداری مشخص شده می‌گردند و داده‌ها را به زمین مخابره می‌کنند. GPS فارغ از محدودیت های زمانی و جغرافیایی و همچنین حوزه های کاربردی آن قابل استفاده است. به عنوان مثال: ردیاب شخصی، ردیاب ماشین و انواع مسیر یاب ها با قابلیت ها و سایز های مختلف در بازار موجود است.

سامانه های شبیه به جی پی اس نیز وجود دارند که یا در مرحله طراحی هستند و یا طراحی آن‌ها به پایان رسیده و از آن‌ها استفاده می‌کنند. مانند سامانه روسی “گلوناس” که معروف‌ترین آن‌ها است و از سال 2008 از آن بهربرداری کرده‌اند. در این حوزه اروپا، هند و چین نیز سامانه‌هایی در حال توسعه دارند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی